In verwachting

~You can’t stop the waves but you can learn how to surf them~

Bekkentherapie

Te lang door blijven lopen met bekkenklachten kan belemmeringen geven in de dagelijkse activiteiten gedurende de zwangerschap, je dagelijks leven sporten en tijdens de overgang. Door een goede belasting en houding van het bekken kunnen de klachten worden voorkomen of sterk verminderen. 

Het bekkengebied is het centrum van je lichaam, het meest vrouwelijke gedeelte waar kleine wondertjes groeien en waar trauma’s & emoties worden opgeslagen. Neem gerust contact met mij op als jij (weer) in contact wil komen met je bekken.  

Zwangerschaps pilates cursus

Pilates is een perfecte training tijdens de zwangerschap.

Kracht, lenigheid, balans, ademhaling, perstechnieken en een optimale houding tijdens en na de zwangerschap komen aan bod.
Het is tevens een goede voorbereiding op je bevalling.
De cursus is opgebouwd uit 10 lessen tijdens de zwangerschap en 5 lessen na de bevalling om je powerhouse weer te versterken. 

Een moment om bewust bezig te zijn met je zwangerschap en je goed te bereiden op je bevalling. 

Doula / Geboorte coaching

Mijn doel als doula is om jouw geboortereis zo fijn mogelijk te laten verlopen. Mijn rol als doula is vooral om je fysiek en mentaal te ondersteunen. Informatie te verstrekken om ervoor te zorgen dat je je veilig, zelfverzekerd en ontspannen voelt tijdens zwangerschap en/ of bevalling. Ik ondersteun waar nodig om de jullie als gezin een zachte landing te geven. Lijkt het jou fijn om door mij ondersteund te worden tijdens of na je zwangerschap? Met veel liefde en passie wordt ik jullie geboorte coach.
Neem gerust contact met me op zodat we een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen plannen.

Online Zwangerschaps cursus

Wil jij liever zelf kunnen bepalen wanneer jij de lessen en filmpjes bekijkt? Dat kan nu met de online zwangerschapscursus van Movonne. Bekijk het cursus aanbod en meld je aan via onderstaande knop!

In deze cursus leer je onder andere:

  • Voorkomen en verhelpen van bekkenklachten.
  • Op een juiste manier je lichaam trainen en bewegen.
  • Omgaan met de veranderingen in je zwangere lijf.
  • Zo relaxed mogelijk bevallen.
  • Ontspannen, zowel lichaam als geest.
  • Alle kennis komt in deze cursus samen zodat jij zo relaxed mogelijk in je lijf zit en je maximaal kunt genieten van je zwangerschap.

Ga met positieve mindset en kennis ontspannen je bevalling tegemoet!

 

Zwangerschaps massage

Een zwangerschaps-massage is een van de fijnste cadeautjes die je jezelf kun geven tijdens de zwangerschap. Even een moment voor jezelf en voor je baby. De massage tafel heeft een speciale borst en buikuitsparing voor zwangere dames waardoor je weer even op je buik kunt liggen (ook fijn als je nog borstvoeding geeft)! Zo kun je weer even ervaren hoe het is om op je buik te liggen en je bekken en rug de ontspanning bieden. Wil jij liever in zijlig liggen en de buik gemasseerd hebben? Je mag bij Movonne je eigen wensen aangeven, het is jouw verwen moment! Een ontspannen moeder, zorgt voor een ontspannen baby.

Baby massage

Je kindje masseren is een prachtige manier om je kindje te laten ontspannen. Het is niet alleen ontspannend voor je baby, ook voor degene die de massage geeft. Het stimuleert de bloedsomloop, de huid en de zintuigen van de baby. Daarnaast versterkt het de band tussen jou en je baby!

Les boeken

Heb je interesse om een les te boeken? Dat kan dan online. Je onze kalender bekijken en direct een les boeken. Daarvoor moet je een account hebben bij onze Yoga app. Mocht je die nog niet hebben, dan kan je die heel eenvoudig aanmaken.