Movement

Change happens through movement and movement heals – Joseph Pilates

Aerial Yoga

Maak het kind in jezelf los! Lekker ondersteboven hangen, schommelen, slingeren, zweven en jezelf overgeven aan de zwaartekracht in je eigen hangmat. Aerial Yoga is een speelse Yoga vorm, een mengelmoes van luchtacrobatiek en Yoga. Je hoeft er niet soepel voor te zijn, dat wordt je ervan! Je traint op een spelende wijs kracht, lenigheid en balans.

De les eindigd met een heerlijke eindontspanning, schommelend in je hangmat met rustgevende muziek op de achtergrond kom je even helemaal tot rust.

Aerial Yoga Restorative

De Aerial Restorative les is voor iedereen die zijn of haar lichaam rust en ontspanning willen bieden. Het doek helpt je met het loslaten van opgeslagen spanning in het lichaam.
Restorative bekend herstellen.
Met het doek vlak boven de grond willen we het lichaam herstellen, loslaten waar spanning vastzit, blokkades opheffen door middel van massage van het doek. Tevens werk je op een zachte manier aan kracht, mobiliteit en flexibiliteit.
Met de zachte Yin energie is de les is goed te volgen voor iedereen.

Aerial Yoga Pregnancy

Aerial Yoga pregnancy is een heerlijke les om even te ontspannen en zelf gedragen te worden in het doek. Een moment van rust met de focus op jezelf en de zwangerschap. Tijdens deze les focussen we op ontspanning, mobilisatie en de ademhaling.

Je kunt zelfs weer even op je buik liggen! Met het kindje dat je 9 maanden in je draagt is het fijn om zelf ook even gedragen te worden en gewichtsloos te zijn. 

Pilates

Pilates is een trainingsmethode voor het hele lichaam ontwikkeld door Joseph Pilates. Deze methode zorgt voor een sterk en soepel lichaam, wat bereikt wordt door oefeningen met precisie uit te voeren. Door middel van een juiste ademhaling, juiste balans en techniek worden lichaam en geest in harmonie gebracht. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Pilates is, zoals de grondlegger het noemde: “de kunst van de spierbeheersing”.

Hatha Yoga

Hatha Yoga kan worden gezien als de basisvorm van Yoga, vanuit waar een groot aantal andere Yoga stromingen zijn ontstaan. Hatha staat voor balans, de letterlijke betekenis in Sanskriet is Ha = Zon en Tha = Maan. De zon vertegenwoordigt actie, mannelijke energie, Yang en de Maan vertegenwoordigt observeren, vrouwelijke energie, Yin.
Door ademhalingsoefeningen te combineren met Yoga houdingen (asana’s) kunnen we de Zon en de Maan in onszelf samenbrengen en in balans brengen.

Kinder Yoga

De Kinder Yoga  lessen worden verzorgd door Julia de Kievit van MYRA Mind. Iedere les heeft een ander thema. Julia neemt de kindjes op een speelse manier mee in de wondere wereld van Yoga Tijdens de lessen komen niet alleen de Yoga houdingen aan bod. 
Julia neemt de kinderen mee in verschillende thema’s.
Zoals bijv. hoe om te gaan met emoties, de ademhaling en ontspanning. Dit alles in de belevingswereld van je kind. 
De lessen zijn geschikt voor kinderen van  de leeftijd  4 tot en met 7 jaar!

Les boeken

Heb je interesse in een van de lessen? Kom proeven! 
Proefabonnement = 3 lessen voor €25,- .
Reserveer je les of workshop 
online onder het kopje ‘Booking’.
Maak een account aan en reserveer je lessen of workshops naar keuze. 
Movonne heet je van harte welkom in de lessen. 
Beweeg & beleef!