Movement

Change happens through movement and movement heals – Joseph Pilates

Pilates

Pilates is een trainingsmethode voor het hele lichaam ontwikkeld door Joseph Pilates. Deze methode zorgt voor een sterk en soepel lichaam, wat bereikt wordt door oefeningen met precisie uit te voeren. Door middel van een juiste ademhaling, juiste balans en techniek worden lichaam en geest in harmonie gebracht. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Pilates is, zoals de grondlegger het noemde: “de kunst van de spierbeheersing”.

Aerial Yoga

Maak het kind in jezelf los! Lekker ondersteboven hangen, schommelen, slingeren, zweven en jezelf overgeven aan de zwaartekracht in je eigen hangmat. Aerial Yoga is een speelse Yoga vorm, een mengelmoes van luchtacrobatiek en Yoga. Je hoeft er niet soepel voor te zijn, dat wordt je ervan! Met een heerlijke eindontspanning, schommelend in je hangmat met rustgevende muziek op de achtergrond kom je even helemaal tot rust.

 

Hatha Yoga

Hatha Yoga kan worden gezien als de basisvorm van Yoga, vanuit waar een groot aantal andere Yoga stromingen zijn ontstaan. Hatha staat voor balans, de letterlijke betekenis in Sanskriet is Ha = Zon en Tha = Maan. De zon vertegenwoordigt actie, mannelijke energie, Yang en de Maan vertegenwoordigt observeren, vrouwelijke energie, Yin.
Door ademhalingsoefeningen te combineren met Yoga houdingen (asana’s) kunnen we de Zon en de Maan in onszelf samenbrengen en in balans brengen.

Oefentherapie Cesar ♥ Houding & bewegingstherapie

Wil jij therapeut worden van je eigen lichaam? Dat kan! Oefentherapie kan je helpen je klachten te verhelpen en te voorkomen. Gedurende de levensjaren creëert ieder individu zijn eigen houding en bewegingspatroon door zijn ervaringen. Ieder persoon heeft zijn eigen manier van bewegen. Dit betekent niet altijd dat dit een efficiënte manier van bewegen is. Een optimaal houding en bewegingspartoon is belangrijk voor jong en oud.
Als je aanvullend verzekerd bent wordt Oefentherapie Cesar vergoed door de zorgverzekeraar en je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts.
Ben lief voor je lijf, geef het de aandacht die het verdient!

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage heeft een rustgevende en kalmerende werking voor lichaam. De massage kan je helpen om los te komen van dagelijkse stress of spanning in lichaam en geest. Deze heerlijke ontspannende massage is goed voor de bevordering van de doorbloeding, helpt het lichaam afvalstoffen af te voeren en helpt de spieren ontspannen.
Kom tot rust en ontspan tijdens een heerlijke ontspanningsmassage bij Movonne!
Je word ontvangen met zachte en warme handen.

Les boeken

Heb je interesse in een van de lessen? Kom proeven! 
Proefabonnement = 3 lessen voor €22,- .
Reserveer je les of workshop 
online onder het kopje ‘Booking’.
Maak een account aan en reserveer je lessen of workshops naar keuze. 
Movonne heet je van harte welkom in de lessen. 
Beweeg & beleef!