Workshops

The mind is everything, what you think you become

Movonne organiseert in samenwerking met Nanneke Piek van Zangstudio Duende verschillende workshops waarin we muziek, meditatie en ontspanning combineren. Wij brengen je graag weer in contact met de frequentie van jouw open & liefdevolle hart.

Singing bowl hammock session

Ontspan en kom tot rust tijdens een twee uur durende Singing Bowl Hammock Session. We starten met een sharings circle en een meditatie om te landen en de ruis van alle dag achter ons te laten. 

Klankenreis
Terwijl je zweeft in een Aerial Yoga doek brengt Nanneke van Zangstudio Duende je een oase van fijne klanken met allerlei verschillende intuitieve instrumenten. Ze neemt je mee op klankenreis, die allerlei verschillende emoties, herinneringen of diepe ontspanning teweeg kunnen brengen.

Hangmat massage
Tijdens deze sessie worden al je zintuigen gestreeld. Naast de klanken van de
klankschalen en de geuren die je tegemoet komen, wordt ook je lichaam gestreeld en gemasseerd door Yvonne al zwevend in je eigen hangmat. Jouw eigen coconnetje, zoals je ooit in de baarmoeder lag en je moeder haar buik streelde. 

Beleef een staat van zijn, zwevend in het universum waar tijd en ruimte niet bestaan. Ervaar zelf deze unieke combinatie van massage voor lichaam en geest!

 

Droomvlucht

Ga mee op reis. Verwonder en ontdek. Ervaar en voel. Proef en ruik. Laat al je zintuigen subtiel geprikkeld worden tijdens deze droomvlucht.

De vlucht
Tijdens deze bijzondere en magische droomvlucht lig je heerlijk ontspannen in een aerial yoga hangmat. Yvonne en Yorick nemen je mee naar prachtige plekken, sprookjesachtige werelden en alles daar tussen in. 
Yorick zal jullie meenemen op deze droomvlucht met soundscapes, helende klanken, muziek en traditionele live instrumenten. Zwevend in je hangmat wordt je ondertussen aangeraakt door de helende touch en stem van Yvonne. Deze ervaring brengt jouw lichaam en geest in een diepe ontspanning. Door deze relaxte staat van zijn wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd. Dit alles wordt versterkt door de krachtige werking van de combinatie van cacao en een microdosering magische truffel.

Cacao
Je begint je reis met een cacao ceremonie. 
Cacao wordt al eeuwen gebruikt in diverse culturen en tradities.
Het opent je hart en zorgt voor een diepere connectie met jezelf, andere mensen om je heen en met de natuur.  Cacao bevat ook een flink aantal gezonde mineralen, antioxidanten en neurotransmitters waardoor je mentale en fysieke gezondheid ook een boost krijgt.

Microdosering magic truffel
Een microdosering is ongeveer 1/10e van de dosis van een “normale” trip. Door deze lage dosering zal het effect nauwelijks merkbaar zijn. Wanneer je deze microdosering combineert met de kracht van cacao zal je meer “open” gaan staan. Je zintuigen worden gevoeliger en je wordt meer bewust van de sensaties die door je heen gaan.

Mantra jam sessies

Het zingen van mantra’s is een van de krachtigste meditaties om je hoofd en je gedachten tot rust
te brengen (man= mind, tra= wave). De trillingen van de mantra’s schonen je onderbewustzijn op
en maken nieuwe verbindingen.
Oude patronen en gewoontes kunnen hiermee doorbroken worden.

Muziek verbindt. Samen zijn en samen zingen geeft naast een hoop gezelligheid ook een flinke boost aan je energie- en immuunsysteem.

Hoe heerlijk is het om vanuit je hart te zingen en daarmee jouw eigen, unieke geluid te laten horen?! Je mag ook neuriën!

Iedereen is welkom bij deze Mantra Jam Sessies. Muzikale voorkennis is absoluut niet nodig. We gaan gewoon lekker ongegeneerd en zonder oordeel (Mantra’s) zingen!

Voel jij dat je je stem wil laten klinken samen met andere en vrij wil zingen?
Dan is deze mantra jam sessie helemaal iets voor jou! 

Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een dagje weg met je vriendenclub of sportvereniging? Dan zijn de workshops bij Movonne wellicht een leuk idee! Van actieve workshops zoals Pilates Aerial yoga of Aerial Silks of ontspannende workshops zoals de singing bowl hammock session en de Droomvlucht.

De workshops kunnen worden aangepast aan de grootte van de groep. Speciale wensen wat betreft de duur van de workshop, hapjes en drankjes kunnen in overleg worden aangepast.
Kom langs bij Movonne, beweeg en beleef!

Pilates

Tijdens de workshop Pilates staat het “powerhouse” of “core stability” centraal. Je traint kracht, lenigheid en balans d.m.v. mat oefeningen. Er kan getraind worden met kleine pilatesballen en grote oefenballen op een speelse en bewuste manier je lichaam trainen! 

Aerial Yoga

Tijdens de workshop Aerial Yoga (Swing) word je weer even helemaal kind. Je komt in houden waarvan je niet wist dat je ze (nog) kon. Geef jezelf over aan de zwaartekracht en ontdek deze leuke en speelse vorm van Yoga in een hangmat! 

Aerial Silk

Altijd al een keer zelf in de gordijnen willen slingeren?
Tijdens de workshop Aerial Silk leer jij de basisbeginselen van luchtacrobatiek en word jezelf de circusartiest! 

Les boeken

Heb je interesse in een les of workshop? Dat kan heel gemakkelijk online! Onder het kopje ‘Booking’  kun je de kalender bekijken en direct een les of workshop boeken.

Namaste,

Movonne